BRF Solrosen Liesta valde att köpa hemsida från oss på Bråla, men inte bara det!

Solrosen Liesta som är en bostadsrättsförening i Rimbo som valt att få hjälp med dess it-relaterade tjänster såsom köpa hemsida, mailtjänst och IT-support för både hårdvara såväl mjukvara.

Under 2022 efterfrågades Bråla att utveckla en hemsida och sammanställa att de hade en domän för att medlemmar enkelt skulle kunna skicka mail till dem istället för att behöva ringa eller skicka brev. Även en enklare felanmälningstjänst sattes upp som ett formulär för att enkelt kunna välja lägenhetsnummer och ämne. Detta i sin tur gick till en samlad mail för de som bedriver underhållet för fastigheterna.

När tiden såväl gick så fann man möjligheten att kunna använda sig utav en app som heter Boappa, där man även kunde boka tvättstuga, kommunicera med föreningen samt även felanmäla. I samband med detta utvecklade vi en nyare, fräshare design till Solrosen Liesta för att även integrera möjligheten för de boende att hitta var dom kan få tag i deras kommunikationskanal.

Köpa Hemsida Stockholm

Underhåll är viktigt, men inte bara för en fastighet.

Då saker och ting ibland behöver följa med i tiden för att inte gå ner så har Solrosen Liesta en servicetjänst hos oss vilket innebär att de får stående uppdateringar och korrigeringar på hemsidan när det väl behövs. I denna tjänst ingår det hjälp med konfigurering av enheter vad det gäller mail men även annat IT-relaterat som kan tänkas få hjälp med erbjuds och inte bara att köpa hemsida.

Köpa till förmånligt pris?

Är ni ute efter att köpa hemsida som är både prisvärd och snygg? Vi på Bråla hjälper er med detta. Vår personal har flera års erfarenhet inom webb, it och driftutveckling konsument, företag och föreningsliv. Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag!

Vi hjälper er mer än gärna om ni behöver köpa hemsida, få sökoptimering eller andra IT-relaterade tjänster. Vi är belägna i Stockholm och kan komma till er för konsultation.

Här hittar ni länk till kundens hemsida.
https://www.solrosenliesta.se/

Gör som Solrosen Liesta, köp hemsida hos oss redan idag! Klicka här för att kontakta oss.

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Den här hemsidan använder cookies, godkänn användande av cookies genom att klicka "Jag accepterar". 

×

 

Hej

Klicka på den medarbetare ni önskar komma i kontakt med genom WhatsApp

× Hur kan vi hjälpa dig?